Witaj ( Zaloguj się | Zarejestruj się )

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: KamilJumper vs Sun || OCENIANIE
PostWysłany: Czw, 15 Lip 2010 21:49 
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro, 27 Sty 2010 22:17
Team lokalny: AssignedToJump

Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
KamilJumper film:

Sun film:

http://www.youtube.com/user/KamilJumper -----> [color=#FF40BF]SUBSCRIBE PLEASE [/color];dd

ZAPRASZAJCIE KOMENTUJCIE I OCENIAJCIE

Gaba ;* DLA CIEBIE WSZYSTKO ;**
Kocham Cię Skarbie;***

Ostatnio edytowano Nie, 25 Lip 2010 15:40 przez KamilJumper1994, łącznie edytowano 2 razy

Do góry

Temat postu: Re: KamilJumper vs Sun || TERMIN: 23.07 (20:00)
PostWysłany: Pią, 23 Lip 2010 01:08 
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob, 05 Sty 2008 21:16
Miejscowość: Kraków City

Podziękował : 47
Otrzymał podziękowań: 110
Sun - przypominam, że termin składania filmów na walkę mija z dniem dzisiejszym o godzinie 20:00.
Jeśli nie oddasz filmu, KamilJumper zwycięży walkowerem.

Pisząc do mnie na GG, podpisz się - mogę Cię nie mieć na liście.

Do góry

Temat postu: Re: KamilJumper vs Sun || TERMIN: 23.07 (20:00)
PostWysłany: Pią, 23 Lip 2010 18:41 
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro, 30 Cze 2010 19:59
Miejscowość: Zadzim

Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 0
http://www.youtube.com/watch?v=YXCZhIy5uaU

Do góry

Temat postu: Re: KamilJumper vs Sun ||OCENIANIE
PostWysłany: Wto, 27 Lip 2010 13:01 
Sędzia JumpBattles
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob, 21 Lut 2009 16:18
Miejscowość: Kalisz
Team lokalny: Energy Jumpers
Team ogólnopolski: BH

Podziękował : 5
Otrzymał podziękowań: 4
KamilJumper
Cóż..... rzuca Tobą po całym placu , stamp słabiutki nie dociągasz często nogą do końca (z tyłu) , starasz się robić szeroko i wysoko oraz energicznie ale bez przynajmniej dobrej techniki wychodzi to bardzo nieciekawie, wręcz słabo. Tricków za wiele nie pokazałeś a te które zrobiłeś były niedokładne i źle wykonane, drugie solo Cię trochę uratowało , lepiej technicznie nawet spin Ci w miarę wyszedł, ale i tak chłopie bardzo dużo pracy przed Tobą.... ćwicz, bo takiego stampa chyba nikt na świecie nie ma xD

2-/6

Sun

Lepiej technicznie , więcej tricków co ważniejsze lepiej wykonanych, nie ma takiego chaosu jak u Kamila ale jeszcze masz dużo do poprawy, przede wszystkim energie bo zaczynasz nawet nieźle ale kończysz zmarnowany jakbyś stado krów 5km przez łąkę gonił xD stamp na pięty.... hmmm może to i nawet dobrze że tak robisz bo teraz chyba nikt już tego nie praktykuje :) za co + do stylu xD technicznie mogło być lepiej, spiny nie wychodziły ale co tam, dla mnie wygrałeś , pokazałeś więcej i lepiej :)

3/6

Benszu (30-12-2009 20:38)
ty [CENZURA] bardziej wybredny od vietnama jestes

Bo liczy się SKILL :D!

http://www.youtube.com/user/slipkas

Do góry

PostWysłany: Czw, 29 Lip 2010 00:17 
Moderator JumpBattles
Moderator JumpBattles
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro, 17 Cze 2009 17:19
Miejscowość: Nysa
Team lokalny: Nysa Jumpers Team
Team ogólnopolski: JUMPFORCE-NEW AGE.PL

Podziękował : 5
Otrzymał podziękowań: 1
KamilJumper - za daleko kładziesz nogi i rzuca Tobą strasznie - musisz nad tym zapanować bo to wygląda tak jakbyś robił wszystko za nerwowo. Dobrze że ruszasz rękoma ale one również mają swoje miejsce. Za dużo dodajesz własnych kombinacji - musisz najpierw zająć się podstawowymi krokami żeby potem tworzyć coś własnego.

Ocena: 2,5/6

Sun - Starasz się energicznie Tańczyć lecz nie do końca Tobie to wychodzi. Musisz wyżej skakać bo wszystko wygląda "przyziemnie". Znasz podstawowe tricki ale nie zapominasz o tym żeby tworzyć coś swojego - dopracuj resztę podstaw - dopiero potem swoje tricki. Masz u mnie + za to że starałeś się skakać do bitu.

Ocena: 2,75

http://www.youtube.com/watch?v=HYVqzIwprTI

Jeszcze chwila mamo, przecierz jest aim_map!!! - Pozdro CheQ xD

Do góry

PostWysłany: Pią, 30 Lip 2010 00:39 
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob, 05 Sty 2008 21:16
Miejscowość: Kraków City

Podziękował : 47
Otrzymał podziękowań: 110
KamilJumper - w pierwszej solówce jedyne co mogę pochwalić to chyba tylko praca rąk i zaangażowanie. Z techniką nie jest u Ciebie najlepiej, niedokładnie wykonujesz kroki, nie zwracasz uwagę na sylwetkę i estetykę. Strasznie Tobą rzuca po całym dostępnym miejscu do skakania. Uspokój się, zwróć uwagę na to, by Twój taniec był bardziej spokojny i harmonijny, bo tego pomijając technikę najbardziej mi u Ciebie brakuje.

2/6

--

Sun - Ty z kolei tańczysz całkowicie inaczej niż Twój przeciwnik, tak jakbyście się na dwa bieguny podzielili - u Ciebie brak mi tego, co było dobrze widoczne u przeciwnika - zaangażowanie i praca rękoma, ale za to skaczesz dużo spokojniej, z większym luzem. Technicznie ciut lepiej, ale zapewne też wiesz, że trzeba nad tym popracować. Postaraj się skakać wyżej, bo szczególnie w pierwszej solówce wydawało mi się jakbyś stopami niemal odmiatał z pyłu naszą Ziemię.

+2/6

--

Po wyrównanym pojedynku pozostaje mi już tylko podsumować głosy:
KamilJumper: 1,75 + 2,5 + 2 = 6,25
Sun: 3 + 2,75 + 2 = 7,75

Gratuluję zwycięstwa, Sun :)
Zamykam i przenoszę do archiwum.

Pisząc do mnie na GG, podpisz się - mogę Cię nie mieć na liście.

Do góry

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ Posty: 6 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości